sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Joroinen

Kilpailuni voisi oikeastaan lyhykäisyydessään kuvata seuraavalla tavalla. Nopea uinti, hidas pyörä ja ikuisuuden kestänyt juoksu. Lopputuloksena kokonaiskisan neljäs ja sm-kolmonen.
Ennen kisaa kaikki tuntui olevan kunnossa ja fiilis oli todella hyvä Valvatuksen rannalla. Varusteita laitellessa vielä pientä keskittymistä, että kuinka suuremmat sudenkuopat vältetään.
Uinti lähti liikkeelle odotetulla tavalla rennon letkeästi. Sain uida rauhassa ilman mitään hakkauksia ja uintilinjan hakuja. Uidessa fiilikset olivat melkein kuin olisi uinut altaassa niin tyyni oli järven pinta.
Vaihto rauhassa ilman hosumisia ja nopea tankkaus pyörän kanssa juostessa. Pyörän alussa jouduin jonkin verran löysäämään vauhtia, koska sykkeet meinasivat nousta liian korkealle. Sykkeiden tasattua aika nopeasti sain rytmin päälle ja matka taittui tyydyttävällä tavalla. Jarmo meni ohitseni jossain 15km kohdalla. Jäin taakse ja seurakseni sain peesivalvojat. Yksi huomautus tuli, muuten sääntöjen mukaan mentiin. Vajaat 70 kilometriä ja seinä!! Jaloista voimat, ehkä energiat myös loppuivat. Totaali hyytyminen tuli käsittämättömän nopeasti ja yllättäen. Lauantain päivän kaltaisella kelillä juominen on todella haasteellisista, tunne on ettei nestettä tarvi mutta kun se ei vaan ole niin. Viimeinen 30 kilometriä oli vaikeaa ja Valvatukselta vaihtoon jotain mitä ei voi sanoin kuvailla.
Juoksu vaihtoon tullessa tiesin mitä tuskaa oli tiedossa, 21 kilometriä yhtä %¤#?&¤£. Se tuska kesti ikuisuuden, 1h28min.
Loppuaika meni aikahaarukkaan jonka sanoin ennen kilpailua, tätä silmällä pitäen ei pitäisi olla pettynyt. Se ei riitä, koska itse suoritus ei ollut onnistunut millään tavalla. Sm-mitallia en väheksy millään tapaa, ei niitä ikinä liikaa ole.

Näin jälki käteen mietittynä ehkä kahden edellisen viikonlopun kilpailut matkusteluineen olisi pitänyt tehdä toisin. Kisaviikon tietyt harjoitukset jättää tekemättä. Ja ei varmaan olisi ollut haittaa, jos johonkin väliin aika-ajopyörällä oltaisiin harjoiteltu.
Iso kiitos kaikillle matkan varrella kannustaneille, teidän ansiosta uskoa riitti maaliin asti!!

Seuraava triathlon kisa on vasta Kuopion sm-perusmatka. Ensi viikonloppun Geneven etu-cupin kilpailun jätän väliin. Nyt palaudutaan ja tehdään hyvä treeni jakso, että loppukauden kilpailuihin saadaan yksi vaihde lisää.




     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti