torstai 12. heinäkuuta 2012

Etu-cup Holten

Ei ole viikonloput veljiä keskenään, sen verran oli parempaa meno lauantaina Holtenissa. Liekkö tämä johtunut siitä, kun kisaviikon keskiviikkona tehtiin riskillä todella kova hapenottoharjoitus pyörällä. Harjoituksessa sparraajana toimi velipoika ja ohjelmassa oli 4*4min maksimia. Vuorovedoilla ajettiin neljä minuuttiset ja täytyy myöntää, että kyyti oli ainakin riittävää.
Itse kisa Holtenissa lähti käyntiin todella hyvällä uinnilla, vaihtoon kandenkympin tietämillä hyvin tuoreen oloisena. Aivan en päässyt pyörän alussa ykkösryhmään ja jouduin jonkin aikaa ajamaan yksin, kunnes takaa tullut kakkosryhmä saavutti minut. Tällä hetkellä ominaisuuteni pyörän alussa eivät riitä siihen, että pääsisin hyvän uinnin jälkeen ykkösryhmään. Tässä tulee olemaan selvästi yksi kehitettävä asia talvelle ja ensi kauteen. Ryhmämme saavutti agressiivisella ajolla onneksi ison ykkösryhmän pyörän toiseksi viimeisellä kierroksella. Tämän jälkeen vauhti lopahti ryhmässä täysin ja alettiin lepäämään juoksua varten. Oma juoksuni oli keskinkertainen, kova pyörä ja pyöräosuuden tiukka mäki, joka ajettiin viisi kertaa olivat syöneet parhaan iskun jaloista. Kympin ajaksi kellotin 36 ja risat. Juoksu aika täytyy olla 3-4 minuuttia kovempi, jos haluaa sijoittua 20 parhaan joukkoon.

Tämä viikko on palauteltu melkein täysin ja otettu taas tuntumaa aika-ajopyörään. Tehty viimeiset säädöt ja testaukset lauantain puolimatkan Sm-kisoja varten. Jos ja kun saan tehtyä yhtä ehjän suorituksen mitä italiasssa, niin uskon, että nimeni löytyy todella korkealta tulosluettelosta. Mutta paljon on matkalla sudenkuoppia, jotka tulee tiedostaa ja ottaa huomioon. Lähdetään nauttimaan hyvästä tapahtumasta ja kaikki muu mitä tulee on plussaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti